X

Bezpłatna dostawa od 150zł

Produkt został zapamiętanyDo przechowalni

Hase wkładka zapachowa do pisuarów 9875 Kiwi i Grejpfrut

Hase wkładka zapachowa do pisuarów 9875 Kiwi i Grejpfrut

Cena: 16,11 PLN
Cena netto: 13,10 PLN
Cena jednostkowa:
Marka: Hase
Indeks: 27147
Dostępne: 544 szt.
dostępny od zaraz

Opis Hase wkładka zapachowa do pisuarów 9875 Kiwi i Grejpfrut

Hase żelowy wkład zapachowy do pisuarów Kiwi i Grejpfrut
 

Mamy zaszczyt przedstawić Państwu żelową wkładkę do pisuarów od marki Hase.
Wyjątkowy produkt o owocowym zapachu ma na celu zachować higieniczną czystość oraz świeżość pisuaru na dłużej, podwyższając standardy toalety niemal w każdej przestrzeni użyteczności publicznej.

Opisywany wkład do męskich pisuarów cechuje się nie tylko niebywałą skutecznością, ale również łatwością w montażu.

 

Szczegółowe informacje o wkładce do pisuarów, marki Hase
 

Żelowy wkład do męskich pisuarów, którego producentem jest marka Hase:

  • z powodzeniem może być użytkowany w większości pisuarów wodnych i bezwodnych
  • zabezpiecza pisuar przed zapchaniem się odpływu
  • dzięki długim i gęstym wypustkom, zapewnia niezawodną ochronę przed rozbryzgiwaniem moczu, co zmniejsza zabrudzenia pisuarów i ułatwia ich sprzątanie
  • natychmiast neutralizuje przykrą woń, pozostawiając w zamian świeży zapach kiwi i grejpfruta, odczuwalnego aż do 45 dni.




Logo Hase
 

Opinie o Hase wkładka zapachowa do pisuarów 9875 Kiwi i Grejpfrut

Ten produkt nie posiada jeszcze komentarzy

Polecamy

Dostępne: 463 szt.
Cena brutto: 16,11 PLN
MAX

Klienci którzy kupili ten produkt, kupili również

5906284619967 5906284619967 Hase
Dostępne: 197 szt.
InStock
Cena brutto: 20,59 PLN
20.59 PLN
5906254619912 5906254619912 Hase
Dostępne: 4 szt.
InStock
Cena brutto: 70,05 PLN
70.05 PLN
5906284619936 5906284619936 Hase
Dostępne: 168 szt.
InStock
Cena brutto: 22,63 PLN
22.63 PLN
5906284619868 5906284619868 Hase
Dostępne: 463 szt.
InStock
Cena brutto: 16,11 PLN
16.11 PLN

HASE-PROFESSIONAL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Sklepy internetowe CStore

copyright | 2018